Moderne en Quartz Klokken

Onze collectie moderne- en quartzklokken is er, omdat wij het gezegde “zoveel mensen zoveel wensen” ter harte nemen. Zeker in de huidige tijd willen velen zich onderscheiden met een huisinrichting naar persoonlijke smaak. En daar hoort natuurlijk een klok bij die naadloos past in die lifestyle.

Verschuren Klokken heeft, net als bij de andere collecties, een deel van de showroom gereserveerd voor de fraaie, eigentijdse collectie. Een bezoek aan onze showroom is buitengewoon de moeite waard. U kunt de klokken in het echt zien en zich derhalve een veel beter beeld vormen van hoe de klok in de inrichting van uw woning past.
Alle moderne wandklokken zijn vervaardigd met de huidige technieken en materialen. Dat betekent voor de techniek (zelfs radio-gestuurde uurwerken) dat ze feilloos functioneert en dat u er een extra lange garantie op krijgt. Dat betekent voor het design, dat u veel moderne materialen, zoals RVS, chroom, messing, glas en diverse houtsoorten zult aantreffen.
Zoekt u een klok die perfect past in uw interieur, rij dan even naar de Neuweg 130a in Hilversum.

Een greep uit de collectie • klik op de foto voor meer informatie

  U wilt een klok online bestellen ? Bij de meeste klokken is dat geen probleem ! U kunt contact opnemen door HIER te klikken.