Staande Klokken

Verschuren Klokken heeft een hoog gewaardeerde reputatie op het gebied van staande klokken. Een goede staande klok is dan ook een uiterst kostbaar bezit, zowel op het rationele vlak in waarde, als op het emotionele vlak. Niet zelden zijn het erfstukken die elke dag een beetje méér waard worden. Vergelijkbaar met Stradivarius violen welk ook meerdere levens lang meegaan. Een woning met een staande klok straalt waardigheid en rijkdom uit.

Nog niet zo heel lang geleden was en staande klok per definitie een klassieke klok. Daar is gelukkig verandering in gekomen. Dus ook voor mensen met een hypermoderne inrichting zijn er nu staande klokken die daar uitstekend bij passen.

Wij voeren geen web verkoop, maar hebben wel een grote showroom. We vinden dat een klok van deze allure in het echt gezien en gevoeld moet worden om een juiste beslissing te kunnen nemen. Daarnaast vinden wij het van belang dat u een plek heeft waar u terecht kunt met vragen, of als er onverhoopt eens iets is.
Dat is een van de pijlers van onze succesformule die hoog gewaardeerd wordt, getuige het grote aantal klanten dat wij regelmatig mogen begroeten.